Cursussen

Wilt u meer inhoudelijk of technisch te weten komen over hartslagmetingen, trainingsprincipes en/of video analyse? Moxie Sport biedt diverse cursussen en workshops voor u (trainer, sport- of recreatieruiter), uw rijvereniging en/of evenementen.

Geplande cursussen:

- Cursus Inspanningsfysiologie Paard:

Cursus inspanningsfysiologie (NL): 5 avonden en 3 praktijkdagen (omgeving Uden). Tijdens deze mini cursus inspanningsfysiologie wordt er diepgaand ingegaan op de fysiologie van het paard, trainingsprincipes, richtlijnen voor training, trainingsprogramma's en monitoring van trainingen.  Meer informatie en opgave kan via; info@moxiesport.nl en zie hier de flyer:flyer cursus nl 2017.jpg- Het 5e Kennislokaal Paard & Training wordt georganiseerd door Stal Mireille.


“Als iemand mij kan helpen deze grote jongen sterker te maken en zijn conditie te verbeteren, dan is dat Carolien Munsters wel”, aldus Mireille den Hoed.

Altijd al willen weten hoe je je paard optimaler kunt trainen? Echt efficiënt je paard sterker maken met diverse oefeningen, wat werkt nu wel en wat niet? En waarom is dat zo? Ben jij iemand die meer wil weten over de trainingsleer en sportfysiologie van een paard? Tijdens het Kennislokaal op 21 april zal Dr. Carolien Munsters je bijpraten over de sportfysiologie van het paard. Echt iets voor ruiters die willen weten waar ze mee bezig zijn, echt iets voor jou! Aan de orde komen praktische kennis over kracht- en duurtraining voor paarden, verschillen tussen mens en paard als het om trainen gaat en richtlijnen voor de dagelijkse trainingspraktijk. Weer een super interessant Kennislokaal!

Op 21 April 2018 van 9:00 tot 13:30, te Lingehoeve Diergeneeskunde (Veldstraat 3a, 4033 AK Lienden)

Trainen ‘op je gevoel’ kan opeens niet meer voldoende zijn. Je paard boekt te weinig vooruitgang en ongemerkt beland je in een vicieuze cirkel. Dan is extra begeleiding meer dan welkom, dat heb ik zelf ervaren. En nu is Carolien Munsters te gast bij ons 5e Kennislokaal!

Wil je weten waarom ik onder begeleiding van Carolien Munsters met een hartslagmeter rijdt? Lees dan hier mijn blog.

http://www.stalmireille.nl/blog/10939-waarom-ik-ben-gaan-rijden-met-een-hartslagmeter


Kosten; 25 euro voor vaste klanten van Stal Mireille, 35 euro voor anderen.

Let op!

Je aanmelding is alleen geldig als dit via onze website gebeurt!
http://www.stalmireille.nl/agenda-stal-mireille/workshops-cursussen-clinics-en-lezingen/41-kennislokaal

 

Cursusen

cursus voorbeeld ik.jpg

å` ѥ ץǥ` ` ` `ѩ`ꥲ2ԥ ʥ ȥ`˥ ` ʥ å` ѥ ǥ f50 ѥ ݩ`ĥå å` ѥ ީ`ꥢ ѩ` 7 ީ`ꥢ ӥȥ` 3 ic ʥ ީ`ꥢ ѩ` 9 ץǥ`֥ꥪ LZ TRX TF