Doel

Moxie heeft als doel het ondersteunen en adviseren van sporters, trainers en coaches.

In de paardensport worden met behulp van diverse innovatieve meettechnieken trainingen en wedstrijden zowel fysiek als visueel geanalyseerd om de individuele kritische prestatiefactoren te bepalen. Deze analyses worden verwerkt in trainingsprogramma’s en / of advies om sportprestaties te optimaliseren.

Daarnaast biedt Moxie de gelegenheid om wedstrijden en trainingen in real-time te volgen en direct feedback te geven aan sporters, trainers en coaches.

Carolien Munsters

pasfoto carolien.jpg

‘Het is belangrijk om wetenschappelijke kennis bruikbaar te maken voor de praktijk, zodat de sporters en coaches er daadwerkelijk mee aan de slag kunnen’.

Carolien Munsters (MSc, PhD) is gepromoveerd in de sportfysiologie van het paard aan de faculteit Diergeneeskunde (Equine Sciences), Utrecht Universiteit. Momenteel werkt ze in haar eigen bedrijf Moxie Sport Analysis & Coaching. Verder is ze nog werkzaam als onderzoeker bij de faculteit Diergeneeskunde en als embedded scientist in de paardensport (NOC*NSF). Voorheen was Carolien werkzaam als senior projectleider van het fieldlab paardensport te NHB Deurne en is ze CRKBO geregistreerd docent.

å` ѥ ץǥ` ` ` `ѩ`ꥲ2ԥ ʥ ȥ`˥ ` ʥ å` ѥ ǥ f50 ѥ ݩ`ĥå å` ѥ ީ`ꥢ ѩ` 7 ީ`ꥢ ӥȥ` 3 ic ʥ ީ`ꥢ ѩ` 9 ץǥ`֥ꥪ LZ TRX TF