Laden Evenementenss

« Alle Evenementenss

Conditiemeting, theorieles & trainingsprogramma voor jouw dressuur of springpaard!

20 maart @ 12:00 - 18:00

€65 – €125

Altijd al willen weten hoe fit jouw paard is? Wat voor type trainingen er zijn en hoe je die toepast? En vooral wat dit betekent voor jouw paard?

Nu SPECIAAL voor BREEDTESPORT ruiters: een middag met conditiemeting van jouw dressuur- of springpaard en na afloop gaan we in combinatie met theorie, aan de slag met een trainingsprogramma voor jouw paard!

Na deze middag weet je dus hoe fit jouw paard is voor zijn niveau, heb je theorie les gehad over het trainen van dressuur en/of springpaarden en ga je naar huis met een trainingsprogramma voor jouw paard voor de komende maand!

Op deze manier willen we ook de breedtesport ruiter de mogelijkheid geven om gericht aan de slag te kunnen gaan met zijn trainingen. Dus niet alleen meten met een hartslagmeter, maar juist ook in combinatie met een theoretische achtergrond en een eigen trainingsschema!  Na deze dag heb je niet alleen een leuke ervaring, maar ook meteen praktische handvatten om aan de slag te gaan met het optimaliseren van je trainingen!

Deelname met paard komt op €125,- incl. BTW (inclusief conditiemeting, theorieles en trainingsschema).

Wil je de dag meemaken als clinic dag? Dat kan! Zonder paard, maar als publiek kijk je mee met de metingen en analyses van de paarden, de theorieles en het opstellen van trainingsschema’s en leer je hoe je dit weer kunt toepassen op je eigen paard of anderen. Kosten hiervan zijn €65,- incl. BTW.

Deze conditie meetdag wordt gehouden op Stoeterij Hackerom, een prachtige locatie gelegen in Erp, Noord-Brabant (5 min van de A50).

* let op: er zijn maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deelname met paard.

 

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Deelnemer met paard
125,00
3 available
deelnemer zonder paard
65,00
5 available

Gegevens

Datum:
20 maart
Tijd:
12:00 - 18:00
Kosten:
€65 – €125

Locatie

Stoeterij Hackerom
Hackerom 6
Erp, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.stoeterijvzhackerom.nl

Wil je graag deelnemen, maar ben je verhinderd op bovenstaande dagen? Stuur een mail naar Moxie Sport.